Opdrachtgevers en kandidaten zijn bij Avance onder de pannen. Met dit kookboek letterlijk. Een fraai geschenk voor alle relaties.
Client Avance Werving & Selectie — Services Editorial design Art direction Copywriting — Text Pascal Panis Photography Amelie Soenen Foodstyling Kenneth Coudyzer
ACHTERGROND Avance zet goede mensen op de goede (werk)plek. Opdrachtgevers en kandidaten zijn bij ons onder de pannen, dat is hun belofte. Met dit kookboek nemen ze die uitspraak letterlijk, want 27 Avance-medewerkers hebben evenzoveel bijzondere recepten geselecteerd en bereid.
DESIGN In restaurant Sofa in Maastricht zijn alle medewerkers aan de slag gegaan met elk een eigen recept. De medewerkers zijn allemaal in zwartwit geportretteerd. De diversiteit van de gerechten uit zich in de fotografie. Elk gerecht is in zijn eigen passende stijl gefotografeerd, zoals de maker het voor ogen heeft.
RESULTAAT De medewerkers en relaties van Avance bevinden zich in heel Nederland en België. De diversiteit van zowel medewerkers als klanten komt goed tot uiting in het boek. Avance levert maatwerk, dat is duidelijk. Goede mensen op de juiste plek. Eten verbindt niet alleen extern, maar ook intern. Een heerlijke dag koken en proeven resulteert niet alleen in een fraai geschenk voor alle relaties, maar ook in een geweldige teamspirit. Win-win.
— Jos Crijns, Marc Stijfs & Marcel Walda, directeuren @Avance
The proof of the pudding ... Voordat je iets aan je klanten geeft, moet je natuurlijk zeker weten dat het goed is. Proeven dus!
Een speciaal woord van dank gaat uit naar Restaurant Sofa Maastricht, met name naar chef-kok Jeroen Holten. Jeroen heeft ons geïnspireerd, verrast met nieuwe kookinzichten en ervoor gezorgd dat de borden prachtig werden opgemaakt. In zijn keuken waren we prima onder de pannen.